Pojdi na glavno vsebino

2019 v sliki in besedi: človek gre trikrat na dirkališče pa je leto mimo!

2019 v sliki in besedi: človek gre trikrat na dirkališče pa je leto mimo!

Pa poglejmo, s čem nam je postreglo 2019.

Že takoj v januarju so se na dvorišču znašle štiri generacije Gold Winga, manjkal je le prvi model. Naključje? Marca je Gašper moral obrisati prah z dirkaškega kombinezona, da je v Španiji lahko preizkusil nove Dunlopove gume Sportsmart MK3.

Od meseca maja smo prisotni tudi na Instagramu, kjer sem pa tja objavimo kakšno fotko iz zaodrja našega dela. Najbolj si bomo leto 2019 zapomnili po 15. obletnici naše delavnice. Vreme nam na 'domačem' Grobniku, kamor smo vas povabili, res ni bilo naklonjeno, a kdor je hotel, je prišel - in si zato lahko privoščil dvojno porcijo čevapčičev! Ob obletnici smo se tudi spomnili, kdo in kaj je vse 'kriv', da delavnica še vedno stoji:

Letos sta se dva smučarja skakalca zadnjič spustila po skakalnici: marca je v Planici kariero zaključil Robert Kranjec, julija pa smo pod Šmarjetno goro spremljali zadnji (smučarski :) ) skok Nejca Dežmana. Ne, dirkaške čelade pa fanta na srečo še nista postavila na polico!

S servisnim kombijem smo bili prisotni na vseh dirkah pokala 2n'Race - vključno z zaključno žurko in res je lepo videti, da slovenska dirkaška scena ŽIVI. Ravno danes vam lahko zaupamo dobro novico: 2n'Race se bo dogajal tudi v 2020 in mi bomo zraven! Živi tudi novo slovensko dirkališče - Lindauring - kjer smo z ožjo ekipo septembra opravili manjši dirkaški teambuilding.

Oktober je bil za nas tradicionalno eden najbolj delovnih mesecev (mesec vzmetenja in pričetek zimske servisne akcije), poleg tega smo začeli z dirkaško predelavo Kawasakija Ninja 400 (ki je tik pred novim letom v zaključni fazi), novembra pa smo obiskali salon EICMA v Milanu in, aaaah, kako je prijalo, dirkališče v Valenciji.

Decembra sta se Gašper in Matej šolala v Wilbersu in, evo, leta je skoraj konec. Kajne, kako hitro mine čas, ko počneš nekaj zanimivega!

In česa si želimo v letu, ki je pred vrati? Predvsem tega, da se na naših servisnih mizah ne bi znašel niti en poškodovan motor (kar pomeni, da bodo vaši kilometri srečni) ter da bi znova in znova našli razlog, da se vozimo z motorjem - najsi bo to po cesti, dirkališču ali blatu. Da ta razlog ne bo 'zato, ker se vozijo kolegi' ali 'zato, ker je to moderno', ampak preprosto zato, ker bomo v tem zares uživali!

Želimo vam mirne praznike in vse dobro v 2020!

Ekipa Čarman Motosport

Fotogalerija


PREBERITE ŠE


KOMENTARJI


© 2015 - 2024 Čarman motosport d.o.o. Vse pravice pridržane. | Pravno obvestilo | Piškotki

Produkcija: boomerank

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...