Pojdi na glavno vsebino

Ob koncu leta vam želimo vam to, kar si želijo otroci

Ob koncu leta vam želimo vam to, kar si želijo otroci

Spoštovane motoristke, cenjeni motoristi, sopotniki in sopotnice, motošportniki in vsi, ki si karkoli od napisanega šele želite postati.

Za nami je leto, kakršnega bi si lahko le želeli. Topli pomladni dnevi in čudovita motoristična sezona, raztegnjena v pozno jesen, so za vse vas pomenili veliko kvalitetno preživetega prostega časa, za nas pa posledično toliko več dela. A ker to, kar delamo, opravljamo z veseljem, smo bili sončnih dni veseli tudi vsi mi. Dela nam kljub temperaturam pod lediščem ne zmanjka.

V leto 2016 smo vstopili z novo spletno stranjo. Kdor se je že kdaj ukvarjal s čim podobnim, ve, da tak projekt zahteva kar precej tuhtanja in klikanja. A po enem letu lahko rečemo, da je bil trud vreden, saj je preglednejša stran z možnostjo spletnega naročanja na servis, blogom in malimi oglasi lepo sprejeta.

Takrat, v začetku leta 2016, smo pričeli iskati novega sodelavca za pomoč v mehanični delavnici …

Eden od pomembnejših dogodkov je bila udeležba na dogodku Motorist, pripravi se na AMZS poligonu varne vožnje na Vranskem, kjer smo brezplačno nastavljali vzmetenje na vaših motorjih, ter udeležba na vseh dirkah Štajersko-primorskega pokala na Grobniku, kjer z nasveti in rezervnimi deli pomagamo tistim najhitrejšim. Najbolj ponosni pa smo na naziv 'pooblaščena prodajna in servisna točka za vzmetenje Ӧhlins', katerega smo pridobili v mesecu juliju. Za nami je šolanje v Nemčiji, v prihodnjem letu pa gremo še na Švedsko.

Poleti smo se navduševali nad objavljenimi kolaži vaših motorjev iz različnih držav po svetu. Zmagovalka Honda Varadero je bila v kar 29 državah!

No, proti koncu sezone smo vendarle našli fanta, ki (do zdaj zelo uspešno) pomaga v obeh delavnicah. Tako se je Mateju, Veri in Gašperju pridružil še priden in natančen Matevž. S skupnimi močmi se trudimo, da bi bili vsi motorji, ki ste jih pripeljali v času zimske servisne akcije, čimprej nared. Ne skrbite, pri nas bodo preživeli Silvestrovo na toplem.

Volje do dela nam ni zmanjkalo, prej nasprotno – vedno bližje smo realizaciji idej, ki v naših glavah brstijo že dlje časa. Več o tem boste pravočasno izvedeli v novem letu!

Želimo vam, da bi v letu 2017 našli čim več časa za ljudi, ki jih imate radi in za stvari, ki jih radi počnete. Če pa ne veste povsem, kaj točno si želite, preberite želje otrok, ki smo jih nagradili.

Ekipa Čarman Motosport


PREBERITE ŠE


KOMENTARJI


© 2015 - 2024 Čarman motosport d.o.o. Vse pravice pridržane. | Pravno obvestilo | Piškotki

Produkcija: boomerank

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...