Pojdi na glavno vsebino

Obnova kot za predsednika: Tomos APN 4

Obnova kot za predsednika: Tomos APN 4

Prejšnji teden smo vas na Facebooku vprašali, za katerim prodanim motorjem se vam najbolj toži in dobili kar nekaj zanimivih komentarjev. Tule pa je zgodba o pogrešani 'Štirki'.

Izmed približno 70 mopedov in motorjev, ki sem jih imel v garaži, mi je še najbolj žal, da sem prodal enega izmed mojih prvih - Tomos APN 4. Noro lep. No, ko sem ga kupil, je bil predvsem noro zanemarjen, potem pa sem ga obnovil, kot bi ga 'rihtal' za predsednika države. Moped sem razstavil na prafaktorje, vse očistil, prebrusil, pobarval in uspešno sestavil nazaj - in to brez da bi na pultu ostal kak šrauf ali podložka. Z mopedom sem se vozil večinoma po okoliških vaseh, seveda obvezno do punce. Prodal sem ga zato, da sem z nekaj dodatka lahko kupil Moto Guzzi 350 V II letnik 82 (ta je ostal pri hiši). To je bil šele stroj! No, če se moja bivša modra Štirka komu praši v garaži in je v vsaj približno originalnem stanju, jo z veseljem odkupim nazaj!

Na drugem mestu med 'pogrešanimi' pa je ljubica iz kasnejših let - za dirke predelana CBR 1000 RR Fireblade, o kateri lahko preberete v Naši zgodbi.

Fotogalerija


PREBERITE ŠE


KOMENTARJI


© 2015 - 2024 Čarman motosport d.o.o. Vse pravice pridržane. | Pravno obvestilo | Piškotki

Produkcija: boomerank

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...