Pojdi na glavno vsebino

Yamaha MT-09 Tracer in vzmetenje Öhlins: »Vtisi s prve vožnje so nori«

Yamaha MT-09 Tracer in vzmetenje Öhlins: »Vtisi s prve vožnje so nori«

O rezultatih predelave vzmetenja na priljubljenem Yamahinem 'allrounderju' smo pisali že večkrat; tokrat objavljamo vtise po menjavi serijskega blažilnika z izdelkom švedskega specialista. Namesto serijskega blažilnika smo namestili Öhlins YA535, medtem ko smo prednje vilice le prilagodili željam motorista in jih seveda uskladili z novim blažilnikom. Stranka nam je poslala naslednjo oceno:

Ker sem pravi dedec z malo več kilogrami, sem originalno vzmetenje pač moral zamenjati in lahko rečem, da mi ni žal, čeprav je finančni zalogaj kar precejšen. Vtisi s prve vožnje so nori, na tem motorju se ti odpre čisto nov svet vožnje. Ceste se drži kot klop, v ovinek lahko priletiš kot sneta sekira brez da bi ti motocikel drsel ali poskakoval z zadnjim delom. To je vožnja kot po tirnicah, motor ostaja miren in ne trzne ne glede na to kakšen je asfalt. Vsakomur, ki ni zadovoljen z vzmetenjem na svojem motorju, svetujem nasvet pri Čarmanu v Sori.

Ekipi Čarman Motosport se zahvaljujem za odnos, nasvet in korektno opravljeno delo. Z vsem tem ste me prepričali, da se bomo v prihodnje še srečali.

Mitja

Hvala za zapisano, se bomo trudili, da bomo zaupanje upravičili tudi prihodnjič!
Ekipa Čarman Motosport


PREBERITE ŠE


KOMENTARJI


© 2015 - 2024 Čarman motosport d.o.o. Vse pravice pridržane. | Pravno obvestilo | Piškotki

Produkcija: boomerank

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...