Pojdi na glavno vsebino

Cestne pnevmatike Dunlop

Cenik Dunlop "STREET" 2019

Veljavnost cenika je od 1. 7. 2019 do preklica

Čeprav je Dunlop podjetje, močno usmerjeno v motošport, so tudi njihovi izdelki za običajne motocikle sinonim za najboljše, kar trenutno ponuja trg. S povratnimi informacijami z dirkališč, kjer so motocikli preizkušeni v skrajnih razmerah, razvijajo izdelke za vsakodnevno uporabo. Najsi bo v vaši garaži parkiran potovalni enduro, športni potovalnik, slečenec ali pa skuter, za vsakega bomo našli prave copatke. Naj na kratko predstavimo nekaj najbolj priljubljenih izdelkov, po katere se naše stranke vedno z zadovoljstvom vračajo.

KATALOG Motorske pnevmatike Dunlop 2018

Sportsmart TT
Rojena na stezi, a pripravljena na uporabo na cesti. Zaradi uporabe najnovejših tehnologij omogoča vrhunsko razmerje med voznimi lastnostmi in oprijemom. Omogoča nižji tlak v zadnji pnevmatiki, s tem pa za 24 % večjo naležno površino in boljši oprijem. Zaradi 'endurance' zmesi omogoča takojšen oprijem, široko področje uporabe in izjemno trajnost.

Trailsmart MAX (NOVO)
Priljubljena guma za potovalne enduro motocikle je zdaj na voljo z novo obliko in izboljšano konstrukcijo prednje pnevmatike (90/90-21, 120/70R19). Omogoča boljše vozne lastnosti, hitrejše ogrevanje in konstantno optimalno temperaturo. Z dezenom XGT se odlično obnese tudi pri vožnji izven urejenih cest.

GP Racer D212
Pnevmatika je izpeljana iz linije Dunlopovih dirkalnih pnevmatik D212 GP Pro s specifikacijami za dirko na otoku Man, je homologirana za cestno vožnjo in dviga raven zmogljivosti: boljša vodljivost, maksimalen oprijem na suhi podlagi in večja vzdržljivost.

SportSmart2 MAX
Cestna pnevmatika s pridihom zmogljivosti za vztrajnostno dirkanje motoriste navdušuje s svojo trajno zmogljivostjo v vseh razmerah na cesti, pri čemer jim omogoča odlične vozne povratne informacije, odlično okretnost, številne prevožene kilometre in maksimalen oprijem.

RoadSmart III
Naj gre za dolge ture ali zahtevnejšo cestno vožnjo – RoadSmart III omogoča natančno vodenje motornega kolesa in brezkompromisno stabilnost. Nov, inovativen dezen tekalne plasti in zmes, izdelana z uporabo nano-tehnologije, zagotavljata maksimalen oprijem in zmogljivost tako na mokrih kot na suhih cestah, obenem pa omogočata tudi več prevoženih kilometrov.

Elite 4
Dunlopova popolnoma nova Elite 4 s tehnologijo Multi-Tread (MT) pri zadnjih pnevmatikah omogoča občutno več prevoženih kilometrov kot pnevmatike z eno samo zmesjo. V osrednjem delu ima zmes, ki se počasi obrablja, na obeh ramenskih delih pa zmes za boljši bočni oprijem, zaradi česar omogoča provrazreden oprijem in dober občutek. 


© 2015 - 2019 Čarman motosport d.o.o. Vse pravice pridržane. | Pravno obvestilo | Piškotki

Produkcija: boomerank

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...