Pojdi na glavno vsebino

Tekmovalne pnevmatike Dunlop

Cenik Dunlop "Racing" 2018

Cenik velja od 30. 1. 2018 do preklica.

KATALOG Motorske pnevmatike Dunlop 2018

V več kot desetih letih udejstvovanja v amaterskem in profiesionalnem cestnohitrostnem motošportu imamo s plašči Dunlop odlične izkušnje. Vemo, da nudijo vrhunski oprijem v različnih razmerah ter odlično odpornost proti obrabi. A vseeno ni vsaka guma primerna za vsak motor, za vsako dirkališče in vsakega dirkača. Dovolite, da vam na podlagi izkušenj pomagamo izbrati prave za brezskrben dan na dirkališču!

GP Racer D212 (NOVO)
Pnevmatika je izpeljana iz linije Dunlopovih dirkalnih pnevmatik D212 GP Pro s specifikacijami za dirko na otoku Man, je homologirana za cestno vožnjo in dviga raven zmogljivosti: boljša vodljivost, maksimalen oprijem na suhi podlagi in večja vzdržljivost. (Cene najdete v ceniku za cestni program)

Sportmax D212 GP PRO
Naj vas profil ne zavede. Ti plašči so sicer legalni za rabo v cestnem prometu, a njihov pravi dom je dirkališče. Šele tam boste lahko preizkusili neverjeten oprijem in vrhunske vozne lastnosti. Na svojem dirkalniku jih uporablja John McGuinness, večkratni zmagovalec dirke na otoku Man.

KR 106/108
Stoodstotno dirkalni plašči za rabo na zaprtih dirkališčih. Razviti so z izkušnjami iz tekmovanj na najvišjih nivojih cestnohitrostnega dirkanja in kot taki prva izbira profesionalnih in ljubiteljskih dirkačev. Plašč ni homologiran za rabo v cestnem prometu!


© 2015 - 2018 Čarman motosport d.o.o. Vse pravice pridržane. | Pravno obvestilo | Piškotki

Produkcija: boomerank

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...