Pojdi na glavno vsebino

Bodite del parade motoristov na speedway dirki!

Po uspešno izpeljanem boju med speedway in superbike dirkalnikom na 10. slovenskem dnevu na Grobniku se sodelovanje med AMTK Ljubljana in podjetjem Čarman Motosport nadaljuje na kvalifikacijah za svetovno prvenstvo v speedwayu, ki bo 7. junija na stadionu Ilirija v Ljubljani.

Na ljubljanski pisti se bodo za udeležbo na elitni dirki svetovnega prvenstva potegovali dirkači iz desetih različnih držav, med njimi tudi dvanajstkratni državni prvak in nedavni zmagovalec dirke svetovnega prvenstva Matej Žagar.

Pred dirko, ki se prične ob 16:00, se bo po dirkaškem ovalu zapeljala častna parada petdesetih motoristov, ki bodo nato svoje konjičke parkirali na nasipu nad progo in s tem ustvarili čudovito motoristično kuliso.

V kolikor bi želeli sodelovati v paradi in si s tem zagotoviti brezplačno vstopnico za ogled dirke, pošljite e-pošto na robi.cankar@gmail.com ali pokličite na telefonsko številko 040654010 (Robert Cankar). Vstopnice boste lahko prevzeli na dan dirke od 12. ure dalje v informacijski pisarni.

Vabljeni k sodelovanju!

Vstopnice so naprodaj na eventim.si.


© 2015 - 2023 Čarman motosport d.o.o. Vse pravice pridržane. | Pravno obvestilo | Piškotki

Produkcija: boomerank

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...