Pojdi na glavno vsebino

Čarman Motosport uradni uvoznik za vzmetenje K-Tech

Ustanovitelj motoristične delavnice z desetletno tradicijo, Gašper Čarman, se je prejšnji teden mudil v Angliji, kjer je na sedežu podjetja K-Tech Suspension opravil tečaj servisiranja vseh komponent, ki jih proizvaja angleški proizvajalec. S pridobljenimi certifikati uradnega serviserja in s podpisom pogodbe je podjetje Čarman Motosport d.o.o. postalo uradni zastopnik in serviser za vzmetenje K-Tech v Sloveniji in na Hrvaškem.

»Po odlično sprejeti znamki Wilbers, ki je v prvi vrsti namenjena cestnim motociklom, lahko zdaj ponudimo še izdelke, namenjene najzahtevnejšim dirkačem. K-Tech je res vrhunska znamka. Med servisnim tečajem smo pripravljali vzmetenje za dirkače, ki vozijo v vrhu britanskega superbike prvenstva BSB in na Otoku Man. Verjamem, da bodo znamko K-Tech, ki velja za svetovno priznano znamko, slovenski motoristi dobro sprejeli, saj so glede na kvaliteto cene zelo sprejemljive,« je povedal dirkač in serviser Gašper Čarman.

Katalog izdelkov in cenik lahko pričakujete do prve polovice Aprila, celotno ponudbo pa si lahko ogledate na domači strani K-Tech.


© 2015 - 2023 Čarman motosport d.o.o. Vse pravice pridržane. | Pravno obvestilo | Piškotki

Produkcija: boomerank

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...