Pojdi na glavno vsebino

Meseci vzmetenja: K-Tech in Wilbers 15% ceneje, servis vzmetenja že od 59 EUR!

Spoštovani motoristi, cenjene motoristke! Na pragu jeseni smo pripravili akcijske cene za servis vzmetenja in za vse komponente K-Tech in Wilbers. Vse izdelke teh vrhunskih proizvajalcev boste lahko kupili po 15 odstotkov nižji ceni, ugodnejši pa bodo tudi posegi v vzmeti in blažilnike ter vsi servisi, kjer bomo izrabljeno olje zamenjali z brezplačnim oljem MOTUL.

Za lažjo odločitev, kaj boste ponudili svojemu motociklu, smo pripravili štiri pakete:

  • PAKET 1: Menjava olja v prednjih vilicah: 59 EUR
  • PAKET 2: Menjava olja ter tesnil v prednjih vilicah: 99 EUR
  • PAKET 3: Menjava olja ter menjava vzmeti z lineranimi ali progresivnimi vzmetmi Wilbers ali K-Tech: 139 EUR
  • PAKET 4: Menjava olja, tesnil, in vzmeti v prednjih vilicah. Wilbers ali K-Tech: 179 EUR

Akcijske cene paketov z brezplačnim oljem MOTUL veljajo od 8. septembra 2014 – 5. januarja 2015.

K-Tech 15% ceneje!*

Program K-Tech je v prvi vrsti namenjen športnim cestnim motociklom (supersport, superbike), čeprav v njihovem obsežnem katalogu najdemo tudi izdelke za vse vrste motornih dvokoles, tudi za terenske. Britanski proizvajalec je v svetu cestnohitrostnih dirk priznano ime, saj s svojimi komponentami opremlja najboljše ekipe v britanskem prvenstvu BSB, na dirki na otoku Man in drugih tekmovanjih.

K-Tech » več informacij

*Akcijske cene veljajo od 8. septembra do 31. oktobra 2014.

Wilbers 15% ceneje!*

Nemški proizvajalec Wilbers se je uveljavil kot opremljevalec vseh vrst motociklov; od potovalnih enduro (BMW R 1200 GS, Honda Varadero, …), slečenih in športno-turističnih (Honda CBF 600/1000, Yamaha FZ8, …) do športnih motociklov (Honda CBR 600/1000 RR in podobnih), za katere ponuja cenovno dostopne izdelke za izboljšavo prednjega in zadnjega vzmetenja. Vsako vzmetenje je prilagojeno naročniku!

Wilbers » več informacij

*Akcijske cene veljajo od 1. do 31. oktobra 2014.

Najbolj nas veseli, da z zastopstvom in servisom teh dveh znamk lahko ponudimo cenovno ugodne izboljšave vzmetenja. Da bi odpravili neskladno delovanje ali izboljšali tovarniško preslabotno vzmetenje, ni več potrebno plačevati vrtoglavih zneskov s štirimestnimi številkami za kompletno vzmetenje, temveč lahko zamenjate le določene komponente, ki so pri posameznih modelih kritične. Koliko vas bo stala predelava? Odvisno od želja, motocikla, modela in letnika izdelave. Obiščite našo delavnico ali pa nas kontaktirajte.

 

Motoristi o predelavi vzmetenja pri Čarman Motosport:

Marko, Yamaha YZF-R6 (spredaj K-Tech Piston Kit, kompresijski ventili, nove vzmeti, servis; zadaj predelava in nastavitev blažilnika)

Motor imam že štiri leta in z njim sem bil čisto zadovoljen. Za predelavo vzmetenja sem se odločil le zaradi želje po dirkanju, saj je bil motor na dirkališču preveč mehak in nemiren, velikokrat sem čutil izgubo oprijema. Skratka, ni bil primeren za moj namen. Nato sem ga pripeljal k Gašperju Čarmanu, ki mi je vse lepo razložil in predlagal vzmetenje K-Tech. Po prvih kilometrih z novim vzmetenjem sem mislil, da imam drug motor! Vožnja je bila naravnost odlična. Dobil sem lažji občutek za nadzor motorja, ki je postal mirnejši – kot bi šel po tirnicah. Vožnja je postala varnejša tako na cesti kot na dirkališču. Z vzmetenjem sem več kot zadovoljen in verjamem, da bom delavnico obiskal še kdaj.

 

Patrick, Yamaha YZF-R1 (nova zadnja vzmet in predelan blažilnik, nastavitev sprednjega vzmetenja)

Težave z vzmetenjem so se kazale predvsem na dirkališčih. Pri zaviranju na koncu grobniške ciljne ravnine je prihajalo do poskakovanja zadka, pri pospeševanju iz zavoja, ko želiš ohraniti idealno linijo, pa je motor vleklo iz smeri. Takoj po servisu sem se odpravil na stezo v Novi Marof in ugotovil, da sedim na popolnoma drugem motorju. Zaviranje je bilo mirno, skozi zavoje sem lahko vozil bolj tekoče. Skratka, imel sem odličen občutek. Enako se je pokazalo na Grobniku, kjer je postala vožnja bolj mirna, med zaviranjem pa skoraj ni več poskakovanja. Fantje so res super mojstri.

 

Preberite še:


© 2015 - 2023 Čarman motosport d.o.o. Vse pravice pridržane. | Pravno obvestilo | Piškotki

Produkcija: boomerank

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...