Pojdi na glavno vsebino

Motorist, pripravi se: na Vranskem do brezplačne nastavitve vzmetenja

Motoristi in motoristke, 10. aprila vas z veseljem vabimo na Vransko, kjer bomo sodelovali na dogodku za izboljšanje varnosti motoristov. Preko celega dne bomo opravljali brezplačne preventivne preglede motociklov in nastavljali vzmetenje.

10. aprila 2016 se bo v AMZS Centru varne na Vranskem vožnje odvil dogodek »Motorist, pripravi se«. Poleg delavnic varne vožnje in panoramske vožnje po poligonu v spremstvu inštruktorja se bodo vsi motoristi in motoristke lahko ustavili pri razstavnem prostoru podjetja Čarman Motosport. Tam bomo opravljali brezplačne preventivne preglede motorjev (stanje gum, zavor, verižnikov in verige, ležajev, …), poleg tega pa bomo na motociklih, kjer je to mogoče, nastavili vzmetenje. Iz lastnih izkušenj vemo, da je pravilno nastavljeno vzmetenje bistvenega pomena za varno vožnjo tako po cesti kot na dirkališču.

Z nami bo tudi David Božič in njegov dirkalni BMW S1000RR. Enega najhitrejših motoristov v Sloveniji boste lahko povprašali vse o dirkah, o pripravi motocikla in o tem, kako na dirkališču Grobnik doseči čas 1:31.465, kolikor znaša Božičev rekord na tem hrvaškem dirkališču.

Celoten dogodek, ki se bo v nedeljo odvil med 10:00 in 16:00, bo spremljal najbolj poslušan radijski program v Sloveniji, Radio 1. Poleg njihovega reportažnega avtobusa bo zabavni kotiček z ročnim nogometom, košarko in hokejem.

Prijavite se lahko na spletni strani AMZS (neobvezno).

Se vidimo na Vranskem!

Ekipa Čarman Motosport

 


© 2015 - 2023 Čarman motosport d.o.o. Vse pravice pridržane. | Pravno obvestilo | Piškotki

Produkcija: boomerank

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...