Pojdi na glavno vsebino

Obvestilo za stranke: delo servisa v času pandemije koronavirusa

Spoštovani motoristi in cenjene motoristke!

Ker želimo zaščititi tako vas kot našo ekipo in domače, bomo od ponedeljka, 16.3.2020 pa do preklica vse servise opravljali v zaprtem okolju brez direktnega stika s strankami. Kaj to pomeni?

  1. Vsi, ki imate motocikle že pri nas na servisu, brez skrbi. Glede prevzema boste obveščeni po e-pošti ali telefonu motocikel vas bo ob dogovorjeni uri pričakal na dvorišču, kjer ga boste lahko prevzeli.
  2. V izogib rokovanju z denarjem se bodo vsa plačila vršila brezgotovinsko preko spletne banke.
  3. Ker bomo občasno delali v okrnjeni ekipi (da bomo lahko poskrbeli za svoje otroke), bo vsa komunikacija s strankami potekala le po e-pošti. Do nadaljnjega se torej menimo izključno preko info@carman-motosport.si.
  4. Enako velja za naročanje na servis: pošljite nam e-pošto z osnovnimi podatki o motociklu in obsegu servisa ter kdaj bi želeli motor dostaviti na dvorišče.
  5. Naročila za rezervne dele sprejemamo le po e-pošti.

Apeliramo tudi na vse ostale, naj spoštujejo priporočila Nacionalnega inštituta za javno zdravje in s tem preprečijo najhujše. Vsem, ki boste v tem času ostali zvesti vožnji z motocikli, pa dodatno polagamo na srce, naj bodo še malo bolj previdni kot običajno. Zdravniško osebje ima trenutno dovolj drugega dela. Se razumemo?

O kakršnihkoli spremembah vas bomo obvestili.

Hvala za razumevanje, želimo vam vse dobro in naj se tale situacija čimprej konča, da bomo lahko spet kakšno rekli tudi v bolj sproščenem vzdušju,

Ekipa Čarman Motosport


© 2015 - 2023 Čarman motosport d.o.o. Vse pravice pridržane. | Pravno obvestilo | Piškotki

Produkcija: boomerank

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...