Pojdi na glavno vsebino

Popotniški moto-kolaž: v koliko državah je bil vaš motor?

Spoštovani! Da vam v vročih poletnih dneh ne bo preveč dolgčas, smo za vas pripravili nov izziv. Motorist ali motoristka, ki bo objavil fotografije svojega motocikla v največ različnih državah, si bo prislužil tri brezplačne servisne ure v delavnici Čarman Motosport, še dva naključna sodelujoča pa bosta dobila praktični nagradi Motul.

Slovenija je za nas, motoriste, čudovita dežela, zaradi lokacije in majhnosti pa je tudi odlično izhodišče za izlete v tujino. In ker vemo, da motoristi radi potujete tudi preko meja naše državice, smo za letošnje poletje pripravili preprosto nagradno igro: tistemu, ki bo na fotografijah prikazal svojega (istega!) jeklenega konjička v največ različnih državah, bomo podarili tri brezplačne servisne ure.

Primer:

Za ureditev kolaža priporočamo orodje Picasa (Ustvari > Kolaž) ali Google Foto. V kolikor niste vešči računalniške obdelave fotografij, nam jih lahko pošljete v e-pošti. Vsaka fotografija mora biti poimenovana po državi (npr. nemcija.jpg).

Nagrade:

 • 1. nagrada: 3 brezplačne servisne ure v delavnici Čarman Motosport
 • 2. in 3. nagrada za dva naključna sodelujoča: darilni set Motul (sprej za verigo, sprej za čiščenje verige in sprej za čiščenje motocikla Wash&Wax)

Zbiranje fotografij poteka do 31. avgusta. Akcija!

Pogoji sodelovanja:

 • kolaž fotografij z imeni držav (glej primer) avtor objavi na Facebook zidu Čarman Motosport ali pa ga s svojimi podatki (ime, priimek, e-poštni naslov, znamka in model motocikla) pošlje na info@carman-motosport.si z zadevo »Popotniški moto-kolaž«,
 • avtor vseh fotografij mora biti lastnik motocikla (oz. mora biti lastnik na fotografiji)
 • na kolažu mora biti en in isti motocikel,
 • na fotografijah mora biti razvidna lokacija (v ozadju npr. stavba, pokrajina, mesto, otok, most, …),
 • avtor se s sodelovanjem v nagradni igri strinja, da organizator fotografije objavi na svoji spletni strani in v družabnih medijih (Facebook),
 • vse »popotniške moto-kolaže« bomo objavljali na spletni strani www.carman-motosport.si,
 • v kolikor bo več sodelujočih izenačenih v številu obiskanih držav, si višje mesto prisluži fotografija z več všečki na Facebook strani (velja za objave na zidu),
 • sodelujoči v nagradni igri morajo na zahtevo organizatorja nagradne igre (Čarman Motosport d.o.o.) podati kontakt priče, ki lahko potrdijo pristnost fotografij,
 • glavno nagrado (tri servisne ure v delavnici Čarman Motosport d.o.o.) mora nagrajenec koristiti do začetka zimske servisne akcije v sezoni 2017, torej do 15. oktobra 2017. Servisni material (olje, rezervni deli, …) niso del nagrade. Nagrada ni izplačljiva v denarju ali v materialni obliki.

Za fotografije se zahvaljujemo ekipi Adriatic Moto Tours. Njihovi vodiči na motociklih v nagradni igri NE smejo sodelovati s fotografijami svojih službenih vozil :)


Prejšnje nagradne igre:

Objavljeni popotniški moto-kolaži:

 • Miro Podobnik (fotografije v originalni velikosti hranimo v pisarni). Tole pa je njegovo sporočilo:

Z Hondo Varadero letnik 2009 sva prevozila 125.000 km po 34 državah. Slike so samo iz 29 držav pa še to ni povsod prepoznavno, pač nisem vedno slikal motorja zraven znamenitosti. Povsod je bila z mano žena, na določenih potovanji pa še prijatelji. Manjkajo slike od Lihenštajna, Nemčije, Madžarske, Slovaške, Gilbertarja-Velika Britanija. Motor je vedno deloval brezhibno, saj ga servira Čarman.


© 2015 - 2023 Čarman motosport d.o.o. Vse pravice pridržane. | Pravno obvestilo | Piškotki

Produkcija: boomerank

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...