Pojdi na glavno vsebino

Foto: EICMA 2019 in zakaj je vredno obiskati milanski moto salon v živo

Foto: EICMA 2019 in zakaj je vredno obiskati milanski moto salon v živo

Gašper in Matej sta včeraj obiskala najpomembnejši moto salon na svetu, EICMA v Milanu. A zakaj se je vredno voziti 500 kilometrov tja (in potem še nazaj), ko pa so vse fotografije, videi, tehnični podatki in celo prenosi s predstavitev istočasno na voljo preko interneta?

Prvič zato, ker se v živo vidi več in drugače kot v dveh dimenzijah, na salonu lahko tudi počepneš in pogledaš tudi kakšen detajl, ki se na lepih studijskih fotografijah ne vidi.

Drugi pomembni razlog je srečanje s poslovnimi partnerji, ki nas seznanijo z novostmi za prihajajoče leto. Obiskali smo večino znamk, ki jih zastopamo; ena od pomembnih novic za naše stranke je ta, da je Capit napovedal kar 5-letno garancijo za grelce za gume.

EICMA je tudi potrditev, kako pomembni so v moto-svetu slovenska podjetja in posamezniki. Tako je bil na Hondini predstavitvi svetovni prvak v motokrosu Tim Gajser, prisotni so vrhunski izdelki podjetij Rotobox (ste videli nova karbonska platišča?!), Fullsix, Mitas (jedro ekipe so še vedno Kranjčani!), pa še koga smo pozabili.

Prav posebno omembo si zasluži nov razstavni salon podjetja Akrapovič, na katerem obiskovalec dobi občutek, kako so motorji in ljudje vpeti v vrhunski proizvod, posebej prijetno pa je pokramljati s strokovnjaki v slovenskem jeziku. Da so njihovi izdelki prisotni pri tako rekoč vseh najpomembnejših proizvajalcih motociklov kot del serijske ali dodatne opreme (BMW, Honda, Kawasaki, Yamaha, KTM, ...), verjetno zdaj že veste. Da je salon v prestolnici mode paša za oči ne le za ljubitelje tehnike, ampak tudi lepih deklet, pa tudi že vemo.

Skratka: z obiskom salona ohranjamo stik s svetom, v katerem smo dejavni že več kot 15 let. Če koga zanima: od jutri naprej so vrata odprta za širšo javnost, vstopnice cenijo na 19 evrov. Več info na eicma.it.

Fotogalerija


PREBERITE ŠE


KOMENTARJI


© 2015 - 2024 Čarman motosport d.o.o. Vse pravice pridržane. | Pravno obvestilo | Piškotki

Produkcija: boomerank

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...