Pojdi na glavno vsebino

Čarman Motosport s 1. julijem pooblaščena servisna točka za vzmetenje Öhlins

Čarman Motosport s 1. julijem pooblaščena servisna točka za vzmetenje Öhlins

Za majhno ekipo iz Sore pri Medvodah je še en velik korak – z mesecem julijem je delavnica Čarman Motosport postala pooblaščena servisna točka za vzmetenje Ӧhlins.

»Vzmetenje Ӧhlins smo servisirali že prej prek partnerskega podjetja v Italiji, zdaj pa bomo sodelovali direktno s proizvajalcem, kar je zame velika čast,« je po podpisu pogodbe zadovoljen Gašper Čarman. »Zdaj bomo najzahtevnejšim motoristom lahko ponudili najboljše, kar je danes mogoče dobiti na trgu. Veseli me tudi dejstvo, da so pri Ӧhlinsu sami našli našo delavnico in ponudili roko, mi pa smo jih seveda sprejeli z odprtimi rokami. Komaj čakam dodatna profesionalna usposabljanja!«

V delavnici Čarman Motosport smo tako dvema proizvajalcema vzmetenja, Wilbers in K-Tech, dodali še prestižni Ӧhlins, s čemer sledimo trendu 'multi-brandinga' (več blagovnih znamk pod isto streho).

Ӧhlins je švedsko podjetje, ki izdeluje vzmetenje za avtomobile in motocikle, zlasti za športna vozila. Tovarna z 280 zaposlenimi izvozi kar 97 odstotkov proizvodov v več kot 50 držav po svetu, njihove proizvode pa najdemo v vseh kategorijah svetovnih prvenstev.

Lastniki izdelkov Ӧhlins ali pa tisti, ki bi to šele želeli postati, dobrodošli v Čarman Motosport!


PREBERITE ŠE


KOMENTARJI


© 2015 - 2024 Čarman motosport d.o.o. Vse pravice pridržane. | Pravno obvestilo | Piškotki

Produkcija: boomerank

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...