Pojdi na glavno vsebino

Iščemo motocikel z največ prevoženimi kilometri!

Pravi motorist ve, da za dobro »furo« ni zaslužna le najnovejša tehnika, ampak je mogoče uživati tudi s starim motociklom, če je le-ta dobro vzdrževan in servisiran. Če se je na števcu vašega motocikla obrnilo že spodobno število kilometrov, naredite fotografijo in jo objavite na Facebook zid Čarman Motosport. Da boste v izboru lahko sodelovali tudi tisti, ki niste vezani na sodobne komunikacijske kanale, pa nam lahko fotografijo pošljete tudi preko e-poštnega naslova info@carman-motosport.si z zadevo »Nagradna igra: Iščemo motocikel z največ prevoženimi kilometri!« in osnovnimi podatki o motociklu (glej spodaj). S pošiljanjem e-pošte udeleženci soglašate z morebitno objavo fotografije na spletni strani www.carman-motosport.si in Facebook strani Čarman Motosport.

Zmagovalec bo izbran v ponedeljek, 6. aprila 2015!

Pogoji:

  • Na fotografiji se mora jasno videti števec prevoženih kilometrov.
  • Poleg fotografije je potrebno napisati znamko, model in letnik.
  • Nagrajenec bo moral nagrado prevzeti z lastnim motociklom na sedežu podjetja Čarman Motosport d.o.o., kjer bomo lahko preverili avtentičnost prevoženih kilometrov in po dogovoru z lastnikom naredili fotografije.
  • V kolikor organizator nagradne igre upravičeno meni, da stanje na števcu kilometrov ni realno, se dopušča možnost odpovedi sodelovanja v nagradni igri.

Nagrade:

1. nagrada za motocikel z največ prevoženimi kilometri: Darilni set MOTUL (sprej za verigo, sprej za čiščenje verige in sprej za čiščenje motocikla Wash&Wax) + brezplačno fotografiranje motocikla (kvalitetne statične in akcijske fotografije v veliki resoluciji)

2. in 3. nagrada za dva naključna sodelujoča (ne glede na št. prevoženih kilometrov): Eden izmed izdelkov MOTUL po lastni izbiri (sprej za verigo, sprej za čiščenje verige in sprej za čiščenje motocikla Wash&Wax)


PREBERITE ŠE


KOMENTARJI


© 2015 - 2024 Čarman motosport d.o.o. Vse pravice pridržane. | Pravno obvestilo | Piškotki

Produkcija: boomerank

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...