Pojdi na glavno vsebino

Cestne pnevmatike Dunlop

CENIK Dunlop moto (street) 2023

Veljavnost cenika je od 1.1.2023 do preklica

Čeprav je Dunlop podjetje, močno usmerjeno v motošport, so tudi njihovi izdelki za običajne motocikle sinonim za najboljše, kar trenutno ponuja trg. S povratnimi informacijami z dirkališč, kjer so motocikli preizkušeni v skrajnih razmerah, razvijajo izdelke za vsakodnevno uporabo. Najsi bo v vaši garaži parkiran potovalni enduro, športni potovalnik, slečenec ali pa skuter, za vsakega bomo našli prave copatke. Naj na kratko predstavimo nekaj najbolj priljubljenih izdelkov, po katere se naše stranke vedno z zadovoljstvom vračajo.

KATALOG Dunlop moto 2023

TABELA: priporočljivi plašči Dunlop za vse motocikle (+ podatki o tlaku) 2022 (PDF, 37 MB)

Trailmax Mission (NOVO)
Trailmax Mission je guma za cestne enduro motocikle, ki omogoča raziskovanje tudi bolj odmaknjenih kotičkov, do katerih vodijo slabše ceste ali celo brezpotja. V eni gumi sta združene dve pomembni lastnosti: trpežnost za dolga potovanja, tudi po avtocestah, ter prava terenska zmogljivost. Na voljo je tako za 19- kot 21-palčna prednja kolesa (širine 90, 100, 110 in 120) ter za 17- in 18-palčna zadnja kolesa (širine od 120 do 170).

Trailmax Mixtour (NOVO)
je plašč za cestne enduro motocikle, ki zapolnjuje vrzel med bolj cestno orientiranimi gumami, kot sta (Trailmax Meridian in Trailsmart Max) ter tistimi za bolj avanturistične motoriste (Trailmax, Trailmax Mission, D606). Na voljo so v dimenzijah 120/70R17, 110/80R19 za prednje ter 160/60R15 in 160/60R17 za zadnje kolo.

Trailsmart MAX
Priljubljena guma za potovalne enduro motocikle je zdaj na voljo z novo obliko in izboljšano konstrukcijo prednje pnevmatike (90/90-21, 120/70R19). Omogoča boljše vozne lastnosti, hitrejše ogrevanje in konstantno optimalno temperaturo. Z dezenom XGT se odlično obnese tudi pri vožnji izven urejenih cest.

Trailmax MERIDIAN
Nova vsestranska guma za vožnjo po cesti in izven nje. Zaradi inovativnega dezena in tehnologije Multi-Tread omogoča odlične vozne lastnosti, nova sestava zmesi pa omogoča več prevoženih kilometrov. Odlična izbira za potovalne enduro motocikle.

Mutant CROSSOVER (nove dimenzije)
Dunlop je v tej gumi združil vse znanje o dežnih in cestnih gumah. Rezultat je splošno zelo vsestranska guma za križance med cestnimi in terenskimi motocikli. Ker je prednja guma na voljo v velikosti 17, 18 in 19 palcev, je razpon motociklov zares širok. Tako kot razmere, v katerih se odlično obnese.

Sportsmart TT
Rojena na stezi, a pripravljena na uporabo na cesti. Zaradi uporabe najnovejših tehnologij omogoča vrhunsko razmerje med voznimi lastnostmi in oprijemom. Omogoča nižji tlak v zadnji pnevmatiki, s tem pa za 24 % večjo naležno površino in boljši oprijem. Zaradi 'endurance' zmesi omogoča takojšen oprijem, široko področje uporabe in izjemno trajnost.

GP Racer D212
Pnevmatika je izpeljana iz linije Dunlopovih dirkalnih pnevmatik D212 GP Pro s specifikacijami za dirko na otoku Man, je homologirana za cestno vožnjo in dviga raven zmogljivosti: boljša vodljivost, maksimalen oprijem na suhi podlagi in večja vzdržljivost.

SportSmart MK3 (nove dimenzije)
SportSmart MK3 je guma, za katero se skriva filozofija 'z dirkališča na cesto'. Nova zmes z visoko vsebnostjo silike na površini nudi boljši oprijem na mokrem cestišču, močna zgradba s tehnologijo 'Multi-Tread' pa izboljša bočni oprijem in omogoča več prevoženih kilometrov. 

RoadSmart III
Naj gre za dolge ture ali zahtevnejšo cestno vožnjo – RoadSmart III omogoča natančno vodenje motornega kolesa in brezkompromisno stabilnost. Nov, inovativen dezen tekalne plasti in zmes, izdelana z uporabo nano-tehnologije, zagotavljata maksimalen oprijem in zmogljivost tako na mokrih kot na suhih cestah, obenem pa omogočata tudi več prevoženih kilometrov.

Elite 4
Dunlopova popolnoma nova Elite 4 s tehnologijo Multi-Tread (MT) pri zadnjih pnevmatikah omogoča občutno več prevoženih kilometrov kot pnevmatike z eno samo zmesjo. V osrednjem delu ima zmes, ki se počasi obrablja, na obeh ramenskih delih pa zmes za boljši bočni oprijem, zaradi česar omogoča provrazreden oprijem in dober občutek. 


© 2015 - 2023 Čarman motosport d.o.o. Vse pravice pridržane. | Pravno obvestilo | Piškotki

Produkcija: boomerank

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...