Pojdi na glavno vsebino

Dunlop Sportsmart

Nova pnevmatika za mešano uporabo SportSmart nudi odlične lastnosti na cesti, tekmovalni progi ali na daljšem potovanju in izpolnjuje vse potrebe voznikov. Pnevmatika SportSmart s fantastičnimi zmogljivostmi v mokrem za motorna kolesa razreda HyperSport in SuperSport prinaša pravo raven zaupanja ne glede na stanje vozišča.  Zgradba NTE C deluje kot mehanski ojačevalnik oprijema pri nizkem polnilnem tlaku za uporabo na tekmovalni stezi: za cestno vožnjo se nastavi običajen tlak, za vožnjo po suhem dirkališču se tlak zmanjša. Zasnova sprednje in zadnje pnevmatike MultiTread gradi na uspešni dirkalni pnevmatiki D211 GP.

Dirkaški oprijem v suhem. Popolno zaupanje v mokrem. Stopnja obrabe, ki ne bo osušila vaše denarnice. Združite vse skupaj in dobili boste vrhunsko hiperšportno pnevmatiko. Tako popolna kombinacija zmogljivosti in dolgoživosti za cestne voznike in občasne nedeljske dirkače pa doslej še ni doživela preskoka iz koncepta v resničnost. Natančneje, dokler se ni na trgu pojavila nova pnevmatika Dunlop SportSmart. Dunlop je v novi projekt SportSmart vložil vse svoje izkušnje s področja cestne vožnje in motošporta. Uspelo mu je ustvariti novo merilo za vodljivost in zaupanje ne glede na stanje ceste – najsi gre za suho dirkališče ali za mokro podeželsko cesto.

Pnevmatika SportSmart prinaša najvišjo raven zmogljivosti, hkrati pa tudi vzdržljivost za dolga potovanja. Vozniki lahko od pnevmatike SportSmart pričakujejo občutno daljšo življenjsko dobo kot od katerekoli druge pnevmatike hypersport. Kako je Dunlopu uspelo ustvariti kombinacijo, zaradi katere je pnevmatika SportSmart nekaj tako posebnega? Predvsem z inteligentno uporabo treh inovativnih Dunlopovih tehnologij: zmesi MultiTread, zgradbe z neskončnim pasom Jointless Belt (JLB) in sistema za prilagajanje tlaka NTE C.

Tehnologija MultiTread je bila razvita na osnovi Dunlopove super uspešne pnevmatike D211 GP in združuje vzdržljivo gumo na osrednjem delu tekalne plasti z mehkejšo in bolj oprijemljivo zmesjo na ramenskem delu pnevmatike za agresivno in zanesljivo vožnjo v zavoje pri skrajnih kotih nagiba. Poseben dezen tekalne plasti z globljimi osrednjimi kanali povečuje zmogljivost v mokrem in daje pnevmatiki SportSmart izjemen oprijem pri vožnji naravnost in dosledno odlično vodljivosti v vsakem vremenu. Tehnologija MultiTread daje voznikom zaupanje, da lahko uživajo v vrhunski športni vožnji po vseh cestah in v najrazličnejših vremenskih razmerah. Zgradba JointLess Belt uporablja tehnike konstruiranja gostote kordnega ogrodja za boljše ohranjanje smeri, večjo odzivnost in vrhunsko stabilnost pri visokih hitrostih. Med dodatnimi prednostmi je tudi izdatno blaženje tresljajev za večje udobje pri dolgih vožnjah. Rešitev NTE C zagotavlja stopnjo prilagodljivosti, ki bo zadovoljila tako vsakodnevne voznike kot nedeljske dirkače. Z enostavno nastavitvijo tlaka v določenem območju lahko uporabniki pnevmatik SportSmart dosežejo maksimalen oprijem na cesti ali na dirkališču,  ne da bi ogrozili tako pomembno togost pnevmatike. Ne glede na to, ali se motorno kolo premika skozi ovinek pod konstantno obremenitvijo ali pospešuje iz njega, je stabilnost pnevmatike SportSmart pri visokohitrostnem zavijanju je neprimerno večja kot pri pnevmatikah brez sistema NTE C. Dunlopu je z združitvijo vseh tehnologij v pnevmatiki SportSmart uspelo ustvariti idealen paket dobrega  oprijema, trdne stabilnosti in natančne odzivnosti. Zraven pa seveda sodi še cenjen priboljšek – počasna obraba

sportsmart


Cenik Dunlop s 28% popustom


© 2015 - 2023 Čarman motosport d.o.o. Vse pravice pridržane. | Pravno obvestilo | Piškotki

Produkcija: boomerank

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...