Pojdi na glavno vsebino

Strokovni pregled vzmetenja

Ste kupili rabljen motor in niste prepričani, ali je vzmetenje dobro servisirano? Se morda odpravljate na daljšo pot skupaj s sopotnikom in vas skrbi, če bo vzmetenje vzdržalo dodatno težo?

Pregled vzmetenja na BMW NineT

Vabimo vas v našo delavnico na pregled vzmetenja vašega motocikla. Preverili bomo, če vaše vzmetenje deluje pravilno ter vam svetovali optimalne nastavitve in odprave morebitnih napak v delovanju. Da bo pot varna in brezskrbna.

"Razlika v vožnji je res očitna, s predelavo sem super zadovoljen. Motor se skozi ovinke vozi veliko lepše, nič več ne drsa po tleh. Priznati moram, da sem bil zaradi delovanja vzmetenja nad skuterjem razočaran, sedaj pa ga ne morem prehvaliti. Kot bi vozil čisto drug motor. Hvala za dobro opravljeno delo."

Suzuki Burgman 650

"Po štirinajstih dneh in prevoženih 1.000 kilometrih sem zelo navdušen in zadovoljen z vašim posegom v vzmetenje mojega motorja. Vzmetenje odlično pobira vse neravnine, prednji del je občutno trši kot prej, po slabši cesti se guma lepo prilagaja cestišču. Čutim, kot da se zdaj guma prilepi na cesto, zato je motor pri močnejšem pospeševanju lepše vodljiv."

Igor, Yamaha FZ8

Za pregled vzmetenja je potrebno predhodno naročilo.

Naroči se na pregled vzmetenja


© 2015 - 2021 Čarman motosport d.o.o. Vse pravice pridržane. | Pravno obvestilo | Piškotki

Produkcija: boomerank

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...