Pojdi na glavno vsebino

Akcija: 15-odstotni popust na vzmetenje K-Tech za klasične motocikle

Če menite, da so izboljšave vzmetenja možne (oz. potrebne) le na športnih motociklih, se močno motite. Pomanjkljivosti pri delovanju vzmetenja so na klasičnih motociklih kvečjemu večje kot pri športnih motorjih. Angleški proizvajalec vzmetenja ima zato v ponudbi vrhunske izdelke za čoperje, kruzerje, caffe racerje in podobne klasične motocikle.

V katalogu proizvajalca K-Tech za leto 2015 (povezava: PDF datoteka, cenik) boste v kategorijah 'Custom' in 'Classic' našli vilice in blažilnike pod imeni Tracker, Bullit in Razor. Vsi izdelki so navzven prilagojeni klasičnemu stilu, sicer pa gre za tehnično dovršene komponente, s katerimi bo vožnja udobnejša in varnejša.

Zdaj pa: AKCIJA!

Ker verjamemo v izdelke K-Tech, smo se v delavnici Čarman Motosport odločili prvemu kupcu vzmetenja iz kategorije 'Custom' in 'Classic' (stran 37 – 43) za katerokoli motorno kolo ponuditi 15-odstotni promocijski popust. Vse, kar bomo od motorista ali motoristke želeli po opravljeni predelavi, bo kratko mnenje o občutkih med vožnjo.

Imate Harleya in si želite več udobja, varnosti in dinamike v vožnji? Kontaktirajte nas. Poznate prijatelja z Indianom ali Triumphom v garaži? Posredujte mu tole sporočilo – morda vam bo hvaležen ;)

Torej: kdor prej pride, prej pelje.

Ekipa Čarman Motosport


© 2015 - 2023 Čarman motosport d.o.o. Vse pravice pridržane. | Pravno obvestilo | Piškotki

Produkcija: boomerank

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...