Pojdi na glavno vsebino

Predelava vzmetenja

Ali se vaš motocikel na slabi cesti nevarno ziba? Ali v zavoju s stopalkami ali s sredinskim stojalom podrsate po tleh? Bi si želeli boljšo stabilnost pri višjih hitrostih in manj posedanja prednjih vilic pri zaviranju? To so le nekatere od težav, ki se pojavijo pri neprimernem, slabo nastavljenem ali celo le nepravilno vzdrževanem vzmetenju.

V delavnici Čarman Motosport smo se že zgodaj na naši poslovni poti posvetili vzmetenju in z leti nabrali dovolj izkušenj, da upamo in znamo svetovati pravi poseg v vaš motocikel. Z naborom znamk, ki jih prodajamo in servisiramo (Wilbers, K-Tech, Öhlins, Bitubo in Hyperpro), lahko ugodimo različnim zahtevam tako iz vidika načina uporabe (dirkanje, potovanja v dvoje, vožnja po terenu) kot tudi glede cene. Kot govorijo mnenja strank na našem blogu, je nakup boljšega vzmetenja investicija - tako za varnost kot udobje ter posledično užitek, ki nam ga nudi motocikel.

Za nasvet ali ponudbo nas kontaktirajte, pred tem pa v bazi zapisov na našem blogu poiščite vtise strank s predelavami na različnih motociklih.

Mnenja strank po predelavi vzmetenja:

"Razlika v vožnji je res očitna, s predelavo sem super zadovoljen. Motor se skozi ovinke vozi veliko lepše, nič več ne drsa po tleh. Priznati moram, da sem bil zaradi delovanja vzmetenja nad skuterjem razočaran, sedaj pa ga ne morem prehvaliti. Kot bi vozil čisto drug motor. Hvala za dobro opravljeno delo."

Suzuki Burgman 650

"Po štirinajstih dneh in prevoženih 1.000 kilometrih sem zelo navdušen in zadovoljen z vašim posegom v vzmetenje mojega motorja. Vzmetenje odlično pobira vse neravnine, prednji del je občutno trši kot prej, po slabši cesti se guma lepo prilagaja cestišču. Čutim, kot da se zdaj guma prilepi na cesto, zato je motor pri močnejšem pospeševanju lepše vodljiv."

Igor, Yamaha FZ8


© 2015 - 2024 Čarman motosport d.o.o. Vse pravice pridržane. | Pravno obvestilo | Piškotki

Produkcija: boomerank

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...