Pojdi na glavno vsebino

Servis vzmetenja

Kot pooblaščeni servisni center za Wilbers, K-Tech, Öhlins in Bitubo opravljamo vse redne in izredne servise vzmetenja ter serijskega vzmetenja na motociklih japonskih in evropskih blagovnih znamk.

V obdobju akcije od 1. oktobra 2020 do 29. januarja 2021 vam v delavnici Čarman Motosport nudimo štiri različne servisne pakete za prednje vzmetenje:

  • Paket 1: menjava olja  in oljnih tesnil v prednjih vilicah (vilice odmontirate sami in jih dostavite v našo delavnico) … 89 EUR

  • Paket 2: menjava olja  in oljnih tesnil v prednjih vilicah … 109 EUR

  • Paket 3: menjava olja  in menjava vzmeti z linearnimi ali progresivnimi vzmetmi Wilbers ali K-Tech … 199 EUR

  • Paket 4: menjava olja  , oljnih tesnil ter menjava vzmeti z linearnimi ali progresivnimi vzmetmi Wilbers ali K-Tech … 239 EUR

 *Za servisne pakete Ӧhlins, Bitubo ter motokros in enduro program nas kontaktirajte.

Servis vzmetenja na Yamahi FZ8.

Obnova vzmetenja vključuje menjavo tesnil, glave, plina in olja, s čemer omogočimo delovanje kot pri novem amortizerju. Še boljše rezultate pa dosežemo z dodatno optimizacijo glede na obremenitev motocikla (teža voznika, sopotnik, prtljaga), način vožnje voznika (športno, turistično) ter kvaliteto cest, po katerih se običajno vozi. Temu se ne prilagodijo samo nove komponente amortizerja, ampak tudi nastavitve ali menjava vzmeti ter ostalih nastavljivih karakteristik, npr. hitrost dušenja pri posedu in povratnem gibu.

"Menjavo sem opravil pri Čarman Motosport. Zadevo sem cel teden testiral po Dalmaciji in se vseskozi vozil z nasmeškom na obrazu. Nič več ni odnašanja in poskakovanja motorja v ovinkih, med močnim zaviranjem pa ti motocikel daje varen občutek. Pri hitrostih nad 200 km/h je smerna stabilnost na mnogo višji ravni kot pri originalnem vzmetenju."

Zoran, Yamaha MT-09 Tracer

Oprema za servisiranje in nadgradnjo nam omogoča servisiranje vseh serijskih amortizerjev. V primeru neustreznega delovanja (novega) serijskega vzmetenja priporočamo nadgradnja oziroma menjavo z izdelki specializiranih proizvajalcev komponent (Wilbers, K-Tech, Bitubo, Ӧhlins ...)

"Z novim vzmetenjem sem izredno zadovoljen in dosti več na motorju, saj je vožnja končno postala užitek in ne le premagovanje razdalj."

Andrej, Yamaha TDM 900

"Če vzmetenje ni brezhibno, nimaš kaj 'štelat'"

Milan Špendal, voznik prikoličarja

Preberite še:

Je že čas za servis?

Čimprej se naročite na servis, da bomo lahko našli najprimernejši termin.
Lahko nas pokličete ali izpolnite enostaven obrazec.

Naroči se na servis


© 2015 - 2021 Čarman motosport d.o.o. Vse pravice pridržane. | Pravno obvestilo | Piškotki

Produkcija: boomerank

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...