Pojdi na glavno vsebino

Božič je zmagovalec Štajersko-primorskega pokala na Grobniku

V sredo, 2. septembra 2015, se je odvila tretja in s tem zadnja dirka Štajersko-primorskega pokala na dirkališču Grobnik. Ekipa Čarman Motosport je na dogodku spremljala dirkača Davida Božiča, ki je bil po zmagah na dveh prejšnjih dirkah kandidat za zmagovalca v skupnem seštevku. »Dopoldanski trening se je lepo odvijal, nizal sem odlične čase pod 1,33. Malo pred poldnevom se je ulil dež in kazalo je, da bomo dirkali v dežju, a se je vreme do 13.00 že popravilo,« pravi Božič, dirkač na BMW-ju S1000RR. Dirke so bile nato izvedene v suhem in lepem vremenu.

»Dirka se je lepo odvijala, po slabšem štartu sem že v prvem krogu povedel in nadzoroval vodstvo vse do konca dirke ter osvojil še tretjo zmago in s tem skupno prvo mesto v Štajersko-primorskem pokalu,« je bil z dirkaškim dnevom zadovoljen Božič.

Gašper Čarman si bo dan zapomnil po neumornem delu brez počitka. V našem boksu se je namreč oglasilo kar nekaj dirkačev z željo po boljše nastavljenem vzmetenju. Zadovoljni komentarji po treningu in dirki nam dajejo vedeti, da delamo v pravi smeri. Hvala vsem za sodelovanje!

Na odlično organiziranem dogodku smo se z minuto molka spoštljivo spomnili tudi dveh preminulih dirkaških kolegov, Berta Camleka in Igorja Slemenika. Težko je dojeti, da ju ni več med nami ...

Veselo in varno jesensko motoriranje vam želi,
Ekipa Čarman Motosport

 


© 2015 - 2023 Čarman motosport d.o.o. Vse pravice pridržane. | Pravno obvestilo | Piškotki

Produkcija: boomerank

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...