Pojdi na glavno vsebino

Ekipa Honda Ten Kate je izbrala K-Tech

Ekipa Ten Kate Racing, ki z dirkalnikom Honda CBR 600 RR tekmuje v svetovnem prvenstvu Supersport 600, bo v letu 2016 svoj dirkalnik opremila z vzmetenjem K-Tech. Njihov 22-letni dirkač PJ Jacobsen iz ZDA, ki je v lanski sezoni končal na odličnem 2. mestu, je pred letošnjo sezono preizkusil vzmetenje treh različnih proizvajalcev in se skupaj z ekipo odločil za K-Tech. Na testiranju je preizkusil blažilnik K-Tech DDS PRO in prednje kartuše DDS (DDS Front Fork Cartridges).

PJ Jacobsen: "Dirkati s Hondo, ekipo Ten Kate in vzmetenjem K-Tech je odlična priložnost. Cilji za letošnjo sezono so visoki; lani sem končal na drugem mestu, zdaj se je treba zavihteti še eno mesto višje."

Ken Summerton (K-Tech): "Navdušeni smo nad sodelovanjem z ekipo Ten Kate Racing, saj gre za izkušeno ekipo z visokimi ambicijami. Z Jacobsenom smo sodelovali v različnih ekipah, zato imamo z njim dober odnos in dobro razumemo njegove zahteve glede vzmetenja. Na testiranju izdelkov DDS je na obrabljenih gumah dosegel rekord steze v Jerezu, zato komaj čakamo prvo dirko."

Ta je na sporedu že v nedeljo, 28. februarja, na dirkališču Phillip Island v Avstraliji.

 Pri proizvajalcu K-Tech poudarjajo, da je vzmetenje na dirkalni Hondi CBR 600 RR povsem enako, kot ga lahko kupijo naše stranke.

Več informacij o vzmetenju K-Tech (katalog, cenik).


© 2015 - 2023 Čarman motosport d.o.o. Vse pravice pridržane. | Pravno obvestilo | Piškotki

Produkcija: boomerank

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...