Pojdi na glavno vsebino

Spremenjen način servisa v času epidemije

Spoštovani motoristi in cenjene motoristke!

Tako kot spomladi bomo tudi v tej negotovi jeseni nekoliko prilagodili delo v naši servisni delavnici. Ker želimo zaščititi tako vas kot našo ekipo in domače, bomo od ponedeljka, 26. 10. 2020 pa vse do preklica poizkušali čim bolj omejiti stike s strankami. Kaj je novega?

  • Čim več komunikacije naj poteka preko e-pošte info@carman-motosport.si oziroma preko spletnega obrazca za naročilo na servis. Tako bomo zmanjšali potrebo po komunikaciji pred delavnico oziroma v naših prostorih. Pravočasno nam sporočite model, znamko in letnik motocikla, število prevoženih kilometrov in želene posege. Za vse motocikle, ki so že servisirani pri nas, že vodimo interno zgodovino servisov, tako da je v tem primeru lažje.
  • V izogib rokovanju z denarjem se bodo plačila, če je to le mogoče, vršila brezgotovinsko preko spletne banke. Omogočili vam bomo, da boste račun prejeli že pred prevzemom motocikla.
  • Tudi naročila za rezervne dele bi želeli prejemati po e-pošti; vse dele lahko pošljemo po klasični pošti.

O spremembah vas bomo obveščali.

Hvala za razumevanje, želimo vam vse dobro in naj se tale situacija čimprej konča, da bomo lahko spet kakšno rekli tudi v bolj sproščenem vzdušju,

Ekipa Čarman Motosport


© 2015 - 2023 Čarman motosport d.o.o. Vse pravice pridržane. | Pravno obvestilo | Piškotki

Produkcija: boomerank

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...