Pojdi na glavno vsebino

Za cestne in terenske dirkače: sušilec čelad Dry Helmet

Verjetno med nami ni motorista, ki bi z veseljem na glavo poveznil od dežja ali potu premočeno čelado. Obstaja rešitev: do suhe čelade v manj kot petnajstih minutah!

Vsi vemo, kako neprijetno je na glavo povezniti od dežja ali potu premočeno čelado, zato pozdravljamo izdelek Dry Helmet, ali po slovensko - sušilec čelad iz italijanskega podjetja Capit Performance, sicer partnerja dirkaških ekip Ducati Corse in Yamaha MotoGP.

Dry Helmet   Dry Helmet

S pomočjo tiho delujočega ventilatorja in 200-vatnega grelca Dry Helmet omogoča pihanje toplega (rdeče stikalo) ali hladnega zraka (zeleno stikalo), s čemer omogoči hitro sušenje in prezračevanje notranjosti čelade. Ob tem velja poudariti, da tudi pri vklopljenem vpihovanju vročega zraka temperatura nikoli ne preseže 42 stopinj Celzija, s čemer se prepreči možnost poškodb občutljivih materialov v notranjosti čelade. Čeprav na sušilcu lahko posušimo katerokoli (tudi terensko) čelado, je v prvi vrsti namenjen uporabi v času tekmovanj in treningov.

Dry Helmet   Dry Helmet

Oblikovan je tako, da omogoča stabilen položaj čelade ter odtekanje vode. In koliko časa traja sušenje čelade? Petnajst minut. Ravno toliko, da na motocikel namestite grelce za gume in počakate na delavno temperaturo.

Maloprodajna cena sušilca čelad, v celoti izdelanega v Italiji, je 164,70 EUR.


© 2015 - 2023 Čarman motosport d.o.o. Vse pravice pridržane. | Pravno obvestilo | Piškotki

Produkcija: boomerank

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...