Pojdi na glavno vsebino

Wilbers Type 643 Competition

Wilbers Type 643 Competition

Wilbers Typ 643 predstavlja najboljšo izbiro na področju blažilnikov. Brušen aluminij povezuje ekspanzijski rezervoar in amortizer, za razliko od modela 642 je rezervoar nameščen prečno, kar omogoča enostavno vgradnjo pri izbranih motorjih in hkrati dobro dostopnost do gumbov za nastavitev.

Kompresija je nastavljiva na področjih "Low" in "Hi-speed" delovanja v dvaindvajsetih stopnjah. Prav tako je povratek nastavljiv v dvaindvajsetih stopnjah. V primeru najmočnejših sunkov iz cestišča nenadzorovano prenašanje sile na motocikel preprečuje posebni ventil za razbremenitev tlaka. Prav tako je nastavljiva tudi prednapetost vzmeti. Namenjen je najmodernejšim superbike in supersport motorjem.

Modeli 643 QS Competition, 643 PS Competition in 643 QMV Competition se razlikujejo samo v namestitvi rezervoarja, ki je prilagojen vgradnji v posamezni tip motocikla.

Ob opravljenem pregledu po dveh letih ima amortizer petletno garancijo.

Za ceno nas pokličite na 01 361 62 77.

Se zanimate za nakup ali potrebujete nasvet?

V delovnem času nas pokličite na 01 361 62 77. Posredovali vam bomo informacije o točni ceni in zalogi ter odgovorili na vaša vprašanja.

Kadarkoli nam lahko tudi

Spoštujemo vašo zasebnost. Zato vaših podatkov ne bomo uporabili za noben drug namen kot za odgovor na vaše povpraševanje.


© 2015 - 2024 Čarman motosport d.o.o. Vse pravice pridržane. | Pravno obvestilo | Piškotki

Produkcija: boomerank

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...