Pojdi na glavno vsebino

Novo v ponudbi: ogrevane rokavice in brezrokavnik Capit WARMME

Grelce gum Capit že poznate. Italijansko podjetje s koreninami v letu 1996 velja za prvo, ki je izdelalo grelce gum brez notranjega termostata in eno redkih s kar triletno garancijo. Z njihovimi izdelki smo pri Čarman Motosport maksimalno zadovoljni, zato z navdušenjem pozdravljamo njihova nova izdelka: rokavice in brezrokavnik Capit WARMME.

Oba električno ogrevana izdelka se lahko uporabljata za vožnjo z motociklom v hladnem vremenu ali za druge dejavnosti, na primer za smučanje, kolesarjenje ali ribolov. Posebnost brezrokavnika iz 'soft shell' materiala je sistem dvojne zadrge, ki omogoča ravno prav tesno prileganje. Rokavice so izdelane iz zračnega in vodo odpornega materiala s tkanino 3M v notranjosti, na prstih pa imajo poseben material, ki omogoča uporabo na dotik občutljivih zaslonov.

Brezrokavnik ponuja tri stopnje ogrevanja: pri prvi segreje na 38 stopinj Celzija in deluje 2 uri, srednja možnost vas bo tri ure grela s 33 stopinjami, tretja pa štiri ure s temperaturo 28 stopinj Celzija. Rokavice imajo prav tako tri različne stopnje gretja in bodo vaše roke grele od 2,5 do 7 ur.

Telovnik v velikosti S in M imamo že na zalogi!

Cena:

Rokavice Capit WARMME Gloves 187,88 EUR
Brezrokavnik Capit WARMME Waistcoat 193,98 EUR
(polnilec je vključen v ceno)

Več o liniji WARMME si preberite na domači strani capit.it: rokavice, brezrokavnik.

 

 


© 2015 - 2023 Čarman motosport d.o.o. Vse pravice pridržane. | Pravno obvestilo | Piškotki

Produkcija: boomerank

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...