Pojdi na glavno vsebino

Šest daril, ki bodo všeč motoristu

1. Vrednostni bon za servis pri Čarman Motosport

Zelo univerzalno darilo za lastnika tako rekoč kateregakoli motorja. Lahko podarite servisne ure, pregled in nastavitev vzmetenja ali bon za nakup rezervnih delov ali dodatne opreme. Obljubimo, da se bomo pri storitvi potrudili kot vedno.

Vrednost lahko poljubno izbirate. Za več informacij nas kontaktirajte ali se oglasite v naši delavnici v času delovnih ur.

 

2. Grelci za gume CAPIT – 310 EUR

 Če se obdarovanec vozi po dirkališču, najsi bo ljubiteljsko ali profesionalno, in še nima grelcev gum, mu boste s tem darilom poklonili predvsem varnost. Velikost je univerzalna za vse športne motorje, italijanski proizvajalec pa nudi 3-letno garancijo! Več informacij

Več o tem, zakaj priporočamo uporabo grelcev za gume, preberite v članku Čarman Motosport svetuje: Zakaj uporabljati grelce gum?

3. Vzdrževalec akumulatorjev Oximeiser 900 - 34,95 EUR

Oximeiser 900 poskrbi za samodejno vzdrževanje 12-voltnega akumulatorja. Z njim je v večini primerov (v kolikor ni akumulator popolnoma iztrošen ali preveč poškodovan) mogoče napolniti tudi zelo izpraznjene akumulatorje.

Uporaba je priporočljiva v času daljšega mirovanja motorja, zato je Oximeiser 900 pravo darilo pred zimskim motorističnim počitkom. Več o izdelku.

4. Stojalo za motorno kolo Lightech – 51,12 (zadaj), 63,32 EUR (spredaj)

 

Na stojalu bo motor z razbremenjenim vzmetenjem in gumami v zraku lažje počakal pomlad, poleg tega pa bo olajšal menjavo gum, mazanje pogonske verige in podobna servisna opravila. Takšna stojala so prav tako nujna pri uporabi grelcev za gume na dirkališču, saj morata biti obe gumi dvignjeni od tal.

Primeren je za vse športne motocikle in večino ostalih motociklov (za nasvet povprašajte).

Več informacij.

5. Sistem za samodejno izklapljanje smernikov Smart Turn System - 149 EUR

V delavnici Čarman Motosport lahko kupite produkt mladega slovenskega podjetja, ki je razvilo napredni sistem za samodejni izklop smernikov na motociklu. Naprava na podlagi informacij s tipal (300 podatkov na sekundo o naklonu, smeri, tresljajih in pospešku) zazna različne manevre (levi ali desni zavoj, krožišče in menjava pasu) in samodejno izklopi smernike. Več informacij.

Delovanje sistema Smart Turn System so prikazali tudi v oddaji Štartaj, Slovenija.

6. Prikazovalnik prestav - 'gear indicator' - 49 EUR

Šele novejši motocikli imajo vgrajen prikazovalnik prestav - pa še ta je pri nekaterih modelih precej slabo viden. Prikazovalnik prestav italijanskega proizvajalca G.P.T. je v prvi vrsti namenjen dirkačem, da na dirkališču nikoli ne pridejo v situacijo, ko ne vedo, v kateri prestavi je menjalnik. Uporaben pa je tudi v vsakdanjem prometu. Več informacij tukaj: G.P.T. Gi1001.

 

 

 


Če vam nič od naštetega ni všeč, pokličite in nam zaupajte, kateri motocikel vozi nagrajenec in bomo hitro našli še kakšno idejo!

 


© 2015 - 2024 Čarman motosport d.o.o. Vse pravice pridržane. | Pravno obvestilo | Piškotki

Produkcija: boomerank

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...