Pojdi na glavno vsebino

Verige D.I.D.

Na podlagi izkušenj in želje strank smo v ponudbo nadomestnih delov dodali verige D.I.D. serije ZVM-X. Gre za izredno kvalitetne verige iz serije »Super Street X-Ring ZVM-X« z odlično odpornostjo proti obrabi, za kar je zaslužna uporaba vrhunskih materialov ter gumijastih X-tesnil namesto klasičnih O-tesnil (»O-ring«), ki bolje zadržujejo mast ter preprečujejo vdor vode in umazanije v gibljive dele.

Poleg tega X-tesnila poskrbijo za manjše trenje ter s tem manjšo izgubo moči pri prenosu na zadnje kolo. Tesnilo v obliki črke X (v preseku) se namreč pod pritiskom deformira in skrbi za boljše tesnenje ob manjši sili trenja v primerjavi z klasičnim tesnilom s krožnim presekom. Več o primerjavi med O in X tesnili najdete na domači strani didchains.com (v angleškem jeziku).

Modela verige D.I.D. sta naprodaj po členu in sicer po ceni 1,26€/člen veriga 525 oziroma 1,46€/člen za verigo 530.

 

Predpisane specifikacije in dolžine verig po znamkah (stolpec 'links' pomeni število členov):

Na voljo so tudi verižni seti, pri katerih je možno izbirati različna razmerja med prednjim in zadnjim zobnikom ter s tem krajšati oziroma daljšati prestavna razmerja. Če se vam zdi, da so vam bolj kot visoka končna hitrost pomembnejši dobri pospeški in odzivnost, preprosto namestite manjši prednji in/ali večji zadnji zobnik.

Za več informacij nas kontaktirajte, radi bomo svetovali pri pravilni izbiri!


© 2015 - 2024 Čarman motosport d.o.o. Vse pravice pridržane. | Pravno obvestilo | Piškotki

Produkcija: boomerank

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...