Pojdi na glavno vsebino

Božič in Sodnik z novim osebnim rekordom na Grobniku

V sredo, 22. aprila 2015, se je dirkaška ekipa Čarman Motosport udeležila dogodka v organizaciji MK Savinja Celje. Slovenska dirkača David Božič in Simon Sodnik sta ob pomoči Gašperja Čarmana, ki se je celo dopoldne poigraval z nastavitvami vzmetenja, oba dosegla velik napredek. Na dirki razreda 'Open' je zmagal David Božič (Suzuki GSX-R 1000) in dosegel nov osebni rekord 1:31,873, drugo mesto pa je zasedel Simon Sodnik (Honda CBR 1000 RR); tudi on z novim osebnim rekordom na grobniškem dirkališču (1:33,718).

Ob tem naj se pohvalimo, da sta oba motocikla predelana v delavnici Čarman Motosport. Fantoma iskreno čestitamo in se zahvaljujemo za zaupanje, vsem udeležencem in organizatorju pa za odlično vzdušje v sončnem vremenu.

Povezava: REZULTATI 

Ekipa Čarman Motosport je sicer ta dan krstila novo pridobitev – potujočo servisno delavnico. Kombi smo namreč opremili z vso potrebno opremo s poudarkom na predelavi in nastavitvah vzmetenja ter menjavi in centriranju gum. Potujoča delavnica se je izkazala z odliko, zato komaj čakamo naslednjo priložnost za pomoč hitrim motoristom in motoristkam.

Ekipa Čarman Motosport


PREBERITE ŠE


KOMENTARJI


© 2015 - 2024 Čarman motosport d.o.o. Vse pravice pridržane. | Pravno obvestilo | Piškotki

Produkcija: boomerank

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...