Pojdi na glavno vsebino

Cestne pnevmatike Continental

 

ContiRaceAttack 2 (soft/medium)
Ta guma nadomešča dobro znani model RaceAttack. Gre za DOT homologirano dirkalno gumo z zmesjo BlackChili, ki omogoča hitro segrevanje na delovno temperaturo in nudi odličen oprijem krog za krogom. Namenjena je ljubiteljskim dirkačem; za dirkališče je priporočeno znižati tlak.

ContiRaceAttack 2 Street
Uporablja se lahko tako na dirkališču (na primer za boljšo trajnost na vztrajnostnih dirkah) kot na cesti. Uporaba zmesi BlackChilli Hypersport omogoča odličen oprijem na dirkališču in cesti, za čimboljši oprijem pri globokih nagibih pa na skrajnem robu nima profila.

ContiSportAttack 4
Guma za najbolj zmogljive športne motocikle nadomešča prejšnji model ContiSportAttack 3. Uporabljena je zmes BlackChilli Sport, ki nudi oprijem takoj po začetku vožnje. Zaradi tehnologije RainGrip se odlično obnese tudi na mokri podlagi, ljubiteljski dirkači pa jo lahko uporabljajo tudi na dirkališčih.

ContiRoad
Povsem nova guma za športno-potovalne motocikle, zasnovana v Nemčiji. Nudi odlične vozne lastnosti, udobno vožnjo in dobro trajnost (v sredini ni profila), zaradi uporabe silike pa omogoča tako na suhi kot mokri podlagi.

 

TKC 70 Rocks
Continental prvič omogoča, da standardno prednjo gumo TKC 70 uporabite v kombinaciji z bolj grobo terensko gumo TKC 70 Rocks. To omogoča boljše vozne lastnosti na terenu.

 

Več o Continental pnevmatikah za motocikle na continental-tires.com/motorcycle. Se  zanimate za nakup? Kontaktirajte nas.

 


© 2015 - 2024 Čarman motosport d.o.o. Vse pravice pridržane. | Pravno obvestilo | Piškotki

Produkcija: boomerank

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...