Pojdi na glavno vsebino

Tekmovalne pnevmatike Dunlop

Cenik Dunlop Racing 2024

Cenik velja od 22.1.2023 do preklica.

Dunlop Racing - priporočeni tlaki

Katalog Dunlop Moto 2024

V več kot desetih letih udejstvovanja v amaterskem in profiesionalnem cestnohitrostnem motošportu imamo s plašči Dunlop odlične izkušnje. Vemo, da nudijo vrhunski oprijem v različnih razmerah ter odlično odpornost proti obrabi. A vseeno ni vsaka guma primerna za vsak motor, za vsako dirkališče in vsakega dirkača. Dovolite, da vam na podlagi izkušenj pomagamo izbrati prave za brezskrben dan na dirkališču!

D213 GP Pro
Dunlopova nova pnevmatika D213 GP Pro postavlja nove meje dirkalnih pnevmatik, homologiranih za cestno vožnjo, in profesionalnim motociklistom daje možnost, da v polni meri doživijo pnevmatike, za kakršne se odločajo ikone med sodobnimi dirkači.

 

GP Racer D212
Pnevmatika je izpeljana iz linije Dunlopovih dirkalnih pnevmatik D212 GP Pro s specifikacijami za dirko na otoku Man, je homologirana za cestno vožnjo in dviga raven zmogljivosti: boljša vodljivost, maksimalen oprijem na suhi podlagi in večja vzdržljivost. (Cene najdete v ceniku za cestni program)

KR 106/108
Stoodstotno dirkalni plašči za rabo na zaprtih dirkališčih. Razviti so z izkušnjami iz tekmovanj na najvišjih nivojih cestnohitrostnega dirkanja in kot taki prva izbira profesionalnih in ljubiteljskih dirkačev. Plašč ni homologiran za rabo v cestnem prometu!


© 2015 - 2024 Čarman motosport d.o.o. Vse pravice pridržane. | Pravno obvestilo | Piškotki

Produkcija: boomerank

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...