Pojdi na glavno vsebino

20 let Čarman Motosport

20 let Čarman Motosport

Spoštovani motoristi, cenjene motoristke, naše stranke in poslovni partnerji. Pred natanko 20 leti, 19. maja 2004, smo uradno začeli našo zgodbo. V množini govorim zato, ker delavnica Čarman Motosport ni samo moj, gre za projekt cele družine z dodatno pomočjo sodelavca Mateja. Vmes so z orodjem operirali tudi drugi mehaniki, a nekako sem vedno na koncu prišel do ugotovitve, da za opravljenim delom najraje stojim sam. Ko v miru friziram 200+ konjsko CBR1000RR ali pa le menjam olje in filter na Kawasakiju ER6, uživam v svojem svetu - z zavedanjem, da nekdo drug želi VARNO uživati na cesti ali dirkališču.

Seveda so bili v teh dveh desetletjih tudi manj prijetni trenutki. Najslabši so tisti, ko izveš, da boš v popravilo dobil razbit motor. Pa ne zato, ker so popravila zahtevna, ampak ker izveš, da se je nekdo med uživanjem v tem svojem svetu zapeljal čez mejo in se poškodoval. Tehnično izpraven motor z dobrimi gumami in kvalitetnim, vzdrževanim vzmetenjem je osnova za varno uživanje. To je naš prispevek k varnejši vožnji.

Tisti, ki ste v zadnjem letu obiskali našo delavnico, veste, da okrog hiše ropotajo bagri, v njej pa razni zidarji in inštalaterji. Želja je bila, da bi dvajsetletnico praznovali v prenovljenih in razširjenih prostorih, a dela se bodo žal zavlekla do jeseni. Takrat, obljubim, povabim na čevape in jupi.

Na prvem mestu hvala strankam za zaupanje. Brez vas bi verjetno delal za mašino v bližnjem Brinoxu (nič narobe, a vseeno mi je všeč, da se lahko v 'pisarno' sprehodim po stopnicah). Hvala mami Veri za vestno skrb za čistočo in za bdenje nad računovodskim delom, ki je mehaniku v napoto skoraj tako kot stranka s preveč časa, ki bi rada celoten servis gledala pod prste. Hvala Tini, Lucjanu in Zarji, ker razumete, da se čas za delo, hobi in družino včasih prekriva (dirka se pač čez vikende). Hvala Mateju za marljivost in potrpežljivost in predvsem za to, da se lahko osredotočim na servis (in ne na usklajevanje terminov za servise in naročanje delov). Hvala vsem partnerjem, doma in v tujini, s katerimi dobro sodelujemo in ki znate prisluhniti včasih nenavadnim idejam. Hvala sosedom za potrpežljivost, ko se po naši ulici zapelje kak motor več, kot bi bilo za malo vas na obrobju Polhograjcev pričakovano.

Torej: ostanimo na vezi, po koncu sezone pa nazdravimo, kot je treba.

Gašper Čarman


PREBERITE ŠE


KOMENTARJI


© 2015 - 2024 Čarman motosport d.o.o. Vse pravice pridržane. | Pravno obvestilo | Piškotki

Produkcija: boomerank

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...