Pojdi na glavno vsebino

Novoletna čestitka iz motoristične delavnice Čarman Motosport

Za delavnico v Sori je zanimivo in pomembno leto: v začetku leta smo vas začeli bolj redno obveščati preko naše spletne strani in komunikacijo popestrili s Facebook stranjo Čarman Motosport. Postali smo uradni zastopnik za vzmetenje K-Tech in se temu primerno izšolali v Veliki Britaniji.

V začetku maja smo izpeljali deseti Slovenski dan na Grobniku, katerega so v tem obdobju radi obiskovali tako profesionalni in ljubiteljski dirkači kot motoristi, ki prosti čas preživljajo na cestah. Najlepša hvala vsem sodelujočim pri organizaciji, pokroviteljem, udeležencem in obiskovalcem – brez vas Slovenski dan na Grobniku ne bi postal praznik slovenskega cestnohitrostnega motošporta. Pogumni udeleženci jubilejnega dogodka, kateri je bil izveden v ne najbolj prijaznem vremenu, pa ste lahko ponosni, da ste bili priča zadnji izvedbi. V podjetju smo se namreč odločili, da prekinemo z organizacijo Slovenskega dneva na Grobniku in da bomo na domači motoristični sceni delovali na drugačen način.

Če nadaljujemo s pregledom leta 2014: uspešno smo izpeljali nagradno igro 'Hočem boljše vzmetenje'. Predelali BMW S 1000 RR (in še marsikateri drug motor) v pravi superbajk dirkalnik. Na spletni strani smo objavili par koristnih in dobro sprejetih člankov z nasveti glede vzmetenja, grelcev gum, vzdrževanja motocikla in motoristične opreme. In nenazadnje - opravili smo ogromno servisov na vaših motociklih: menjali ploščice, olje, vzmeti, batne obročke, tesnila, gume in še bi lahko naštevali.

Kaj od tega našo ekipo z Gašperjem Čarmanom na čelu najbolj osrečuje? Zadovoljni obrazi strank, ki prihajajo po svoje jeklene ljubljenčke (ali pa jim jih v času zimske servisne akcije dostavimo na dom). Zavedanje, da si svoje delo opravil po svojih najboljših močeh in s tem svoje izkušnje prelil v prispevek k varni in uživaški vožnji motoristov in motoristk, ti daje veselje za delo in zagon za nadaljevanje svoje poti.

Želimo, da tudi vam uspe v življenju početi tisto, kar vas veseli, da boste v prazničnem času našli čas za svojo družino in prijatelje in, hja, da bomo imeli v letu 2015 več sončnih dni.

Ekipa Čarman Motosport


PREBERITE ŠE


KOMENTARJI


© 2015 - 2024 Čarman motosport d.o.o. Vse pravice pridržane. | Pravno obvestilo | Piškotki

Produkcija: boomerank

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...