Pojdi na glavno vsebino

Video: Kako hitra je Yamaha MT-09 Tracer? Meritev na testni mizi.

Video: Kako hitra je Yamaha MT-09 Tracer? Meritev na testni mizi.

Lastnik nove Yamahe MT-09 Tracer se je po predelavi elektronike odločil še za predelavo vzmetenja in ker imamo v mesecu oktobru posebno akcijo prav za ta motocikel, smo v naši delavnici 'Tracerko' opremili z novimi vzmetmi v prednjih vilicah in novim blažilnikom z nastavljivo prednapetostjo. Zmogljiv Yamahin trivaljnik ima namreč še nekaj 'rezerve', a je ob tem priporočljivo izboljšati delovanje vzmetenja.

Na željo stranke smo na naši testni mizi izmerili največjo končno hitrost: merilna naprava je v šesti prestavi pokazala 265 km/h, medtem ko se je na števcu izpisala najvišja številka 284 km/h. Kar hiter potovalni motor, a?

 

Yamaha MT-09 Tracer Dynojet - top speed

Yamaha MT-09 Tracer na testni mizi pri Čarman Motosport. Najvišja hitrost v šesti prestavi: 265 km/h ;)Več informacij in graf moči tukaj >>> http://www.carman-motosport.si/aktualno/video-kako-hitra-je-yamaha-mt-09-tracer.html

Posted by Čarman Motosport on 21. oktober 2015

meritev 3 - 5. prestava (modra barva)
meritev 4 - 6. prestava (rdeča barva)

Rezultati meritev v šesti prestavi po odstranitvi blokad:

Opomba: predelave elektronike nismo opravili v delavnici Čarman Motosport. Izmerjena hitrost lahko odstopa od najvišje hitrosti v resničnih pogojih. Pri Čarman Motosport odsvetujemo preizkušanje najvišje hitrosti na cesti. Dirkališča vabijo!


PREBERITE ŠE


KOMENTARJI


© 2015 - 2024 Čarman motosport d.o.o. Vse pravice pridržane. | Pravno obvestilo | Piškotki

Produkcija: boomerank

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...