Pojdi na glavno vsebino

Servis vzmetenja

Kot pooblaščeni servisni center za Wilbers, K-Tech, Öhlins in Bitubo opravljamo vse redne in izredne servise vzmetenja ter serijskega vzmetenja na motociklih japonskih in evropskih blagovnih znamk.

V delavnici Čarman Motosport nudimo štiri različne servisne pakete za vzmetenje:

  • Paket 1: menjava sintetičnega olja v prednjih vilicah … 79 EUR

  • Paket 2: menjava olja in oljnih tesnil v prednjih vilicah … 119 EUR

  • Paket 3: menjava olja in menjava vzmeti z linearnimi ali progresivnimi vzmetmi Wilbers ali K-Tech (za izdelke Ӧhlins in Bitubo nas kontaktirajte) … 199 EUR

  • Paket 4: menjava olja, oljnih tesnil ter menjava vzmeti z linearnimi ali progresivnimi vzmetmi Wilbers ali K-Tech (za izdelke Ӧhlins in Bitubo nas kontaktirajte) … 239 EUR

Servis vzmetenja na Yamahi FZ8.

Obnova vzmetenja vključuje menjavo tesnil, glave, plina in olja, s čemer omogočimo delovanje kot pri novem amortizerju. Še boljše rezultate pa dosežemo z dodatno optimizacijo glede na obremenitev motocikla (teža voznika, sopotnik, prtljaga), način vožnje voznika (športno, turistično) ter kvaliteto cest, po katerih se običajno vozi. Temu se ne prilagodijo samo nove komponente amortizerja, ampak tudi nastavitve ali menjava vzmeti ter ostalih nastavljivih karakteristik, npr. hitrost dušenja pri posedu in povratnem gibu.

"Menjavo sem opravil pri Čarman Motosport. Zadevo sem cel teden testiral po Dalmaciji in se vseskozi vozil z nasmeškom na obrazu. Nič več ni odnašanja in poskakovanja motorja v ovinkih, med močnim zaviranjem pa ti motocikel daje varen občutek. Pri hitrostih nad 200 km/h je smerna stabilnost na mnogo višji ravni kot pri originalnem vzmetenju."

Zoran, Yamaha MT-09 Tracer

Menjava vzmetenja pri Hondi Gold Wing.

Oprema za servisiranje in nadgradnjo omogoča servisiranje vseh serijskih amortizerjev. V primeru neustreznega delovanja (novega) serijskega vzmetenja priporočamo nadgradnja oziroma menjavo z izdelki specializiranih proizvajalcev komponent (Wilbers, K-Tech, Bitubo, Ӧhlins ...)

"Z novim vzmetenjem sem izredno zadovoljen in dosti več na motorju, saj je vožnja končno postala užitek in ne le premagovanje razdalj."

Andrej, Yamaha TDM 900

"Če vzmetenje ni brezhibno, nimaš kaj 'štelat'"

Milan Špendal, voznik prikoličarja

Preberite še:

Je že čas za servis?

Čimprej se naročite na servis, da bomo lahko našli najprimernejši termin.
Lahko nas pokličete ali izpolnite enostaven obrazec.

Naroči se na servis


© 2015 - 2018 Čarman motosport d.o.o. Vse pravice pridržane. | Pravno obvestilo | Piškotki

Produkcija: boomerank

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...